高三英語語法復習26教案

  高三英語語法復習26教學設計

   第二十六章 短語動詞辨析
    1.Plastics is very useful. It can be _____ a lot of things.
    A. made from B. made into                C. made of  D. made up of
    譯文:塑料很有用。它可以做成許多東西。
    2.It's getting warmer. It's time to _____your fur coat.
    A. put down           B. put away         C. put up             D. put aside
    譯文:天氣變熱了。是脫下毛衣的時候了。
    3.The play _____ by the first year student was very good.
    A. put on    B. put out       C. put forward D. put back
    譯文:一年級學生演的戲很好。
    4.Last night a quarrel _____ between two brothers in our neighborhood.
    A. broke out          B. broke up            C. broke away D. broke in
    譯文:我們鄰居家兩兄弟間昨晚上發生了爭吵。
    5.You have done well in your studies, I hope you can _____.
    A. keep it up          B. keep it out        C. keep it down  D. keep it off
    譯文:你學得很好,我希望你能繼續保持。
    6.After a long discussion, they _____ an agreement.
    A. came into          B. came up        C. came to          D. came across
    譯文:經過長時間的討論,他們達成了一致意見。
    7.The film will begin at eight tomorrow, I will _____ you at 7:30 at your home.
    A. call up    B. call out          C. call on D. call for
    譯文:電影明天早上8點鐘開始,我7:30的時候到你家喊你。
    8.I _____ my old friend Hill on the morning of Sunday.
    A. ran up to           B. ran across         C. ran about            D. ran away
    譯文:我偶然在星期天早晨碰到了老朋友希爾。
    9.I really don't want to go to the party, but I don't see how I can _____ it.
    A. get back from B. get out of         C. get away          D. get off
    譯文:我真的不想去這場晚會,但我又不知道怎樣擺脫它。
    10.In order to pass the graduation exams,he began to _____ his lessons every day.
    A. look through B. look up         C. go over           D. read over
    譯文:為了通過畢業考試,他開始每天復習功課。
    11._____! There's a train coming.
    A. Look up            B. Look out         C. Look around  D. Look on
    譯文:注意!有輛火車過來了。
    12.Do you believe that they _____ the monument in only two months?
    A. set off       B. set out        C. set up D. set about
    譯文:你能相信他們在僅僅兩個月的時間里建成了這座紀念碑嗎?
    13.Our monitor was asked to _____ the new textbooks.
    A. give off           B. give in          C. give out          D. give up
    譯文:我們班長要分發這些新的教科書。
    14.I'll never tell you another secret if you _____ this one _____.
    A. let,down          B. let,in            C. let,ou           D. let,off
    譯文:如果你把這件事泄露出去,我再也不告訴你別的事了。
    15._____, everything will be all right.
    A. Hold off          B. Hold on             C. Hold out              D. Hold up
    譯文:堅持下去,一切都會好起來的。
    16.My study of biology has _____ much of my spare time.
    A. taken off           B. taken down         C. taken up            D. taken away
    譯文:學習生物占用了我許多業余時間,但也給我帶來相當大的樂趣。
    17.Don't hesitate to _____ me if you are in trouble.
    A. turn up          B. turn to             C. turn in        D. turn out
    譯文:當你遇到困難時,不要猶豫,來找我。
    答案:1.B 2.B 3.A 4.A 5.A 6.C 7.C 8.B 9.B 10.C 11.B 12.C 13.C 14.C 15.B 16.C 17.B

Copyright 2007 - 2012 www.tanakamoyo.com,All Rights Reserved
sky彩票 阜康市 | 浮梁县 | 马关县 | 潢川县 | 渭源县 | 永新县 | 资源县 | 巴林右旗 | 盐山县 | 丹棱县 | 柳州市 | 洞口县 | 凭祥市 | 桃江县 | 西华县 | 和林格尔县 | 乌鲁木齐市 | 江川县 | 永安市 | 镇宁 | 子洲县 | 吉水县 | 安宁市 | 凌源市 | 兴山县 | 汉源县 | 南木林县 | 宜丰县 | 衡南县 | 吉水县 | 赤城县 | 积石山 | 汶川县 | 兴宁市 | 合肥市 | 略阳县 | 博爱县 | 彰化市 | 滨海县 | 罗定市 | 夏河县 | 花莲市 | 大连市 | 辽阳县 | 庆元县 | 阜宁县 | 宜阳县 | 广水市 | 濮阳县 | 抚顺县 | 吴旗县 | 萍乡市 | 精河县 | 安庆市 | 雅江县 | 乌海市 | 永顺县 | 雅江县 | 桃园市 | 锡林浩特市 | 梅州市 | 百色市 | 岑溪市 | 新余市 | 招远市 | 曲沃县 | 苗栗县 | 海南省 | 鄢陵县 | 白朗县 | 天峨县 | 华阴市 | 新邵县 | 亚东县 | 五河县 | 杨浦区 | 宝丰县 | 双牌县 | 巧家县 | 钟山县 | 鹤峰县 | 峡江县 | 莒南县 | 山东 | 长乐市 | 壶关县 | 永和县 | 高州市 | 正蓝旗 | 吉首市 | 江华 | 新竹县 | 乌拉特前旗 | 聊城市 | 临沧市 | 临沧市 | 墨玉县 | 平昌县 | 留坝县 | 鲁山县 | 梨树县 | 永昌县 | 青海省 | 奉新县 | 廊坊市 | 固始县 | 静海县 | 定远县 | 宝应县 | 黄大仙区 | 甘泉县 | 万源市 | 什邡市 | 北流市 | 蒙阴县 | 和林格尔县 | 清原 | 尉犁县 | 江门市 | 华亭县 | 谷城县 | 金昌市 | 上犹县 | 安福县 | 永泰县 | 池州市 | 含山县 | 砀山县 | 财经 | 永善县 | 修文县 | 电白县 | 呼伦贝尔市 | 盘山县 | 台江县 | 定远县 | 承德市 | 延津县 | 安吉县 | 宜都市 | 疏勒县 | 高安市 | 利辛县 | 汝阳县 | 三都 | 金坛市 | 建湖县 | 大同市 | 丽水市 | 龙山县 | 黄浦区 | 江达县 | 辛集市 | 鄢陵县 | 太和县 | 璧山县 | 丘北县 | 皮山县 | 阳西县 | 岢岚县 | 临海市 | 定远县 | 九江县 | 永新县 | 抚松县 | 贵德县 | 乐昌市 | 阜宁县 | 盐亭县 | 津市市 | 乾安县 | 浠水县 | 图木舒克市 | 龙山县 | 乐都县 | 咸丰县 | 洞头县 | 开封市 | 新丰县 | 安岳县 | 绥化市 | 武清区 | 阿拉善右旗 | 依安县 | 巴林左旗 | 景宁 | 日喀则市 | 沂南县 | 西乌珠穆沁旗 | 昌平区 | 娄底市 | 左云县 | 布尔津县 | 大新县 | 任丘市 | 科技 | 盐源县 | 康定县 | 纳雍县 | 潮安县 | 石楼县 | 旬邑县 | 泸州市 | 永康市 | 阜南县 | 鄂伦春自治旗 | 房山区 | 清远市 | 临泽县 | 盘锦市 | 潜江市 | 扶绥县 | 嵩明县 | 平利县 | 墨玉县 | 绥德县 | 宜州市 | 呈贡县 | 钦州市 | 荔浦县 | 乐业县 | 井冈山市 | 平山县 | 鹤庆县 | 汤阴县 | 湖南省 | 施秉县 | 行唐县 | 康平县 | 霍城县 | 望江县 | 通渭县 | 洛川县 | 阿坝县 | 信阳市 | 平潭县 | 浮山县 | 收藏 | 盐边县 | 大冶市 | 杭州市 | 高台县 | 公主岭市 | 遂宁市 | 舟山市 | 娄底市 | 蓬安县 | 兴海县 | 精河县 | 搜索 | 陇西县 |