高三英語語法復習23教案

  高三英語語法復習23教學設計

第二十三章 虛擬語氣
    1.I would ask Tom to lend us the money if I _____ him.
    A. had known B. knew C. have known D. know
    譯文:如果我認識湯姆的話,我就會向他借錢了。
    2.If it _____ tomorrow, what shall we do?
    A. rains B. would rain           C. rained D. should rain
    譯文:如果明天下雨,我們怎么辦呀?
    3.  If he _____ come a few minutes earlier, you would have met him.
    A. would   B. should        C. D. had
    譯文:如果他早來幾分鐘,你就能遇到他了。
    4. If he were to come tomorrow, things _____ easier.
    A. should be        B. would be C. are D. can be
    譯文:要是他明天能來的話,事情就會簡單多了。
    5.If you _____ that late movie last night, you wouldn't be sleepy.
    A. haven't watched B. didn't watch           C. hadn't watched D. wouldn't have watched
    譯文:如果你昨晚不看那場晚場電影的話,你現在就不會這么困了。
    6._____ difficulties, we would be successful.
    A. Should we overcome B. Would we overcome         C. Might we overcome           D. Could we overcome
    譯文:我們要是能克服困難的話,就一定能成功。
    7.If only everything _____ out as we wanted it to in life!
    A. is working           B. worked C. works D. has worked
    譯文:要是生活中的每一件事都能同我所想的一樣該多好呀。
    8. Mary _____  to college last year. Unfortunately, she couldn't take the examinations because of a sudden illness.
    A. could go          B. did go C. could have gone D. must have gone
    譯文:瑪麗去年本可以上大學,不幸的是,因為一場突發的疾病,他未能參加考試。
    9.I wish it _____ not so cold outside.
    A. shall be      B. be  C. were D. is
    譯文:我希望外面別那么冷就好了。
    10.He insisted that we all _____ in his office at one o'clock.
    A. be B. to be C. would be         D. shall be
    譯文:他堅持我們應該在一點鐘的時候到他的辦公室。
    11.He insisted that he _____ our car.
    A. should steal B. would steal C. hadn't stolen D. steal
    譯文:他堅持說他沒有偷我們的車。
    12.Their suggestion is that we _____ go out for a walk
    A. can B. have C. shall D.
    譯文:他們的建議是我們應該出去走走。
    13.It is necessary that he _____ in time to attend the meeting.
    A. come B. came C. would come D. need come
    譯文:他及時來參加會議很重要。
    14.I _____ that she had left her home yesterday.
    A. have thought B. think C. had thought D. should think
    譯文:我原以為她昨天就離開家了呢。
    15.We have been sitting doing nothing about it for days. It's time we _____ the problem.
    A. shook hands with B. got to brass tacks with                C. got to solve D. reached the bottom of
    譯文:我們呆在這里什么都不干已經好幾天了,現在是時候我們著手解決問題的時候了。
    16.He has just arrived, but he talks as if he _____ all about that.
    A. know B. knows C. known D. knew
    譯文:他剛剛到,但他說的話好像他全了解一樣。
    17.In case I _____, I would try again.
    A. will fail      B. would miss C. should fail           D. shall fail
    譯文:為了防止失敗,我愿意再試一次。
    18._____ I'll marry him all the same.
    A. Were he rich or poor        B. Be he rich or poor         C. Whether rich or poor           D. Being rich or poor
    譯文:無論他富有還是貧窮,我都會嫁給他。
    19.Without gravity, we _____ able to walk.
    A. were B. should be          C. can be D. should not be
    譯文:沒有地球引力,我們都不能行走。
    答案:1.B 2.A 3.D 4.B 5.C 6.A 7.B 8.C 9.C 10.A 11.C 12.D 13.A 14.C 15.C 16.D 17.C 18.B 19.D

Copyright 2007 - 2012 www.tanakamoyo.com,All Rights Reserved
sky彩票 洛川县 | 南投市 | 佛学 | 桃源县 | 隆安县 | 乐昌市 | 镇安县 | 隆回县 | 牙克石市 | 金溪县 | 房产 | 手机 | 右玉县 | 陆丰市 | 丰原市 | 望江县 | 三江 | 宜兰市 | 塔河县 | 无棣县 | 胶州市 | 明溪县 | 盐城市 | 盱眙县 | 石柱 | 义乌市 | 彰化市 | 若尔盖县 | 扎兰屯市 | 英德市 | 阜新市 | 崇州市 | 天祝 | 肃北 | 赣榆县 | 新沂市 | 祁门县 | 濮阳县 | 龙岩市 | 三亚市 | 西林县 | 彭州市 | 沂南县 | 大宁县 | 谷城县 | 科尔 | 千阳县 | 卢氏县 | 任丘市 | 新密市 | 拜城县 | 满洲里市 | 山阴县 | 宁武县 | 富川 | 华安县 | 禹州市 | 浦江县 | 保亭 | 无锡市 | 昭苏县 | 盐边县 | 安丘市 | 滁州市 | 普定县 | 延寿县 | 乐东 | 丽江市 | 辽中县 | 高唐县 | 四会市 | 大理市 | 蓬安县 | 清新县 | 资兴市 | 诸暨市 | 酒泉市 | 石首市 | 大洼县 | 邛崃市 | 枣强县 | 垫江县 | 滦平县 | 和龙市 | 洛宁县 | 揭西县 | 梅州市 | 崇仁县 | 寿光市 | 平顶山市 | 肥西县 | 建德市 | 镇沅 | 平定县 | 德令哈市 | 松阳县 | 江北区 | 桐乡市 | 都江堰市 | 永靖县 | 肃北 | 盱眙县 | 濮阳县 | 珠海市 | 丰顺县 | 那坡县 | 上饶市 | 陈巴尔虎旗 | 龙口市 | 扶余县 | 翼城县 | 乌苏市 | 宁明县 | 绥芬河市 | 五华县 | 和林格尔县 | 阿拉尔市 | 凤山市 | 咸丰县 | 贵港市 | 山阳县 | 漾濞 | 贞丰县 | 丘北县 | 西充县 | 竹山县 | 永定县 | 藁城市 | 稻城县 | 广东省 | 盘山县 | 天等县 | 通州市 | 蓬安县 | 东光县 | 来安县 | 孟州市 | 定南县 | 芮城县 | 芜湖县 | 扶余县 | 泰和县 | 营口市 | 湘西 | 莱西市 | 荆门市 | 汶上县 | 武安市 | 赤壁市 | 通河县 | 兴仁县 | 敖汉旗 | 五莲县 | 隆德县 | 张家港市 | 博兴县 | 泾阳县 | 长治市 | 公主岭市 | 泊头市 | 葵青区 | 萨嘎县 | 靖西县 | 安远县 | 和静县 | 扶沟县 | 微博 | 霍邱县 | 盈江县 | 洪泽县 | 佛山市 | 安多县 | 巴青县 | 轮台县 | 阜平县 | 阿巴嘎旗 | 晋州市 | 丹东市 | 阿鲁科尔沁旗 | 罗源县 | 赤峰市 | 海晏县 | 东兰县 | 锦州市 | 简阳市 | 长泰县 | 延安市 | 徐汇区 | 乐平市 | 镇巴县 | 公主岭市 | 尉氏县 | 湖南省 | 凤庆县 | 彰化县 | 英吉沙县 | 武山县 | 九龙城区 | 陇川县 | 南川市 | 伊川县 | 扬州市 | 汾阳市 | 定西市 | 金坛市 | 巫山县 | 于田县 | 灯塔市 | 济源市 | 南华县 | 镇安县 | 民乐县 | 重庆市 | 拉孜县 | 石屏县 | 蒙山县 | 祁阳县 | 荥阳市 | 广灵县 | 祥云县 | 周宁县 | 盐山县 | 巫溪县 | 洮南市 | 商都县 | 宜州市 | 玛沁县 | 轮台县 | 通海县 | 宕昌县 | 博湖县 | 德江县 | 横峰县 | 巨野县 | 亳州市 | 民和 | 呼和浩特市 | 修武县 | 平遥县 | 泸溪县 | 大港区 | 丹棱县 | 高碑店市 | 蕉岭县 | 察雅县 | 海门市 | 偃师市 | 石台县 | 曲周县 | 关岭 | 鹤山市 |